Un ceas multisenzorial avansat pentru fanii activităților în aer liber. Polar prezintă Grit X2 Pro

Polar

Un ceas multisenzorial avansat pentru fanii activităților în aer liber. Polar prezintă Grit X2 Pro

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

09 aprilie 2024

Marca Polar, care activează în domeniul tehnologiei sportive de aproape 50 de ani, a prezentat următoarea generație a ceasului său robust și foarte capabil pentru sporturi în aer liber. Polar Grit X2 Pro dispune de un ecran tactil AMOLED protejat de sticlă de safir, o carcasă din oțel inoxidabil, GPS dual-band și cea mai recentă generație a tehnologiei de biosenzori Polar Elixir ™.

 
  • Polar lansează o nouă generație de ceas sport funcțional și de înaltă performanță, Grit X2 Pro.
  • Linia include patru modele în două versiuni de culoare, inclusiv una în titan.
  • Toate ceasurile vor fi disponibile în magazinul Eceasuri.ro.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.
 

Hărți offline, monitorizare a recuperării, funcții de antrenament și înveliș din titan în Polar Grit X2 Pro

Ceasurile Polar Grit X2 Pro oferă funcții avansate de navigație cu hărți offline, precum și toate funcțiile de antrenament și instrumente de recuperare și monitorizare a somnului. Modelul este disponibil și în versiunea Titan, care dispune de un înveliș mai ușor, realizat din titan aerospațial rezistent. Ediția Titan vine, de asemenea, cu o curea suplimentară din piele cu căptușeală din plută antibacteriană pentru un confort maxim. Noile modele Polar Grit X2 Pro au fost construite în conformitate cu cele mai recente standarde militare 810H, ceea ce înseamnă că vor funcționa chiar și în cele mai solicitante condiții, cum ar fi altitudinea ridicată, presiunea scăzută și expunerea la căldură, frig, imersiune, coroziune și alți factori negativi.

 

 Polar Grit X2 Pro

 

Polar Grit X2 Pro - caracteristici avansate de navigare

Un modul GPS dual-band precis și o antenă de amplificare a semnalului nou concepută garantează încrederea în navigație. Acest ceas sportiv funcțional dispune, de asemenea, de hărți topografice încorporate, o nouă funcție de desenare a traseelor, navigație pas cu pas susținută de komoot și sincronizarea traseelor Strava. Modelul dispune de hărți preîncărcate ale Europei și Americii de Nord. Pentru hărți topografice de ultimă generație, utilizatorii pot descărca gratuit în Polar Flow hărți și mai detaliate cu regiuni suplimentare.

 
Știința, precizia și durabilitatea sunt valori reflectate în ceasurile noastre Grit X Pro, care sunt de mult timp populare în rândul personalului militar, al pompierilor și al celor care se antrenează în cele mai solicitante condiții. Prin crearea Polar Grit X2 Pro, am dus această precizie, durabilitate și design la un nivel și mai înalt, oferind funcții biosenzoriale și sportive avansate pentru a permite tuturor să își exploreze propriile capacități și lumea din jurul lor cu autoportrete totale, într-un stil unic0.
Sander Werring, CEO al Polar Electro
 

 Polar Grit X2 Pro cu dungi maro

 

Un ceas de antrenament modern pentru pasionații de activități în aer liber, Polar Grit X2 Pro

Ceasul Polar Grit X2 Pro oferă până la 43 de ore în modul de antrenament, până la 140 de ore în modul de economisire a energiei sau până la 10 zile în modul ceas. Modelul dispune, de asemenea, de o lanternă încorporată și de 32 GB de memorie pentru stocarea datelor de antrenament, a hărților și a traseelor, care pot fi utilizate offline. Polar Grit X2 Pro introduce, de asemenea, noi caracteristici care sunt excelente pentru activitățile în aer liber. În timpul alergărilor, drumețiilor și plimbărilor off-road, puteți monitoriza viteza verticală în timp real, precum și viteza medie de urcare în ultimele 30 de secunde (VAM) în diferite condiții de teren. Senzorul de viteză 3D calculează viteza dvs. reală pe măsură ce vă deplasați în sus și în față.

 

 Stil de viață Polar Grit X2 Pro

 

Polar Grit X2 Pro - un ceas multisenzorial modern

Ceasul dispune de un ecran tactil AMOLED de 1,39" cu o rezoluție de 326 ppi, care este cu 15% mai mare decât modelele anterioare din familia Grit X. În centrul ceasului Polar Grit X2 Pro se află Polar Elixir ™, care este o tehnologie multisenzorială inovatoare ce oferă măsurarea optică de a patra generație a ritmului cardiac, date ECG, niveluri de oxigenare a sângelui SpO2 și monitorizarea temperaturii pielii pe timp de noapte. Modelul oferă îndrumare personalizată validată științific, bazată pe algoritmi, privind antrenamentul, somnul, recuperarea și nutriția.

 

 Polar Grit X2 Pro negru

 

În total, patru noi modele Polar vor fi puse în vânzare în două variante de culoare. Polar Grit X2 Pro Night Black 725882065120, Polar Grit X2 Pro Stone Gray 725882065137 și o versiune din titan, Polar Grit X2 Pro Titan SET 725882065151, cu o curea suplimentară din piele. De asemenea, va fi disponibil și modelul Polar Grit X2 Pro Nigfht Black SET 725882065144 cu transmițătorul toracic Polar H10.

 

Ceas Polar Grit X2 Pro


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.