Ceasul pionierat ecologic X Bear Grylls ECO 3720 "NO PLANET B" de la Luminox

Luminox

Ceasul pionierat ecologic X Bear Grylls ECO 3720 "NO PLANET B" de la Luminox

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

02 mai 2024

Marca Luminox lansează modelul X Bear Grylls ECO 3720 "NO PLANET B", care oferă soluții inovatoare la provocările legate de mediu. Colaborarea combină orologeria de precizie a companiei Luminox cu spiritul aventurier al lui Bear Grylls și cu utilizarea de materiale moderne și ecologice. Aproximativ trei sticle de plastic de 500 ml pescuite din ocean sunt folosite în producția ceasului, reducând astfel cantitatea de deșeuri de plastic care poluează mediul înconjurător.

 
  • Luminox a dezvăluit ceasul X Bear Grylls ECO 3720 "NO PLANET B", care este fabricat din materiale ecologice.
  • Printre altele, la dezvoltarea acestui model a fost folosit plastic oceanic, curățând în acest proces apele oceanice de plastic.
  • Ceasul va fi disponibil în curând în magazinul Eceasuri.ro
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.
 

Ceasul Luminox X Bear Grylls ECO 3720 "NO PLANET B", prietenos cu mediul înconjurător

Fiind cel mai ecologic ceas din portofoliul Luminox, Luminox X Bear Grylls ECO 3720 "NO PLANET B" este alcătuit din numeroase componente reciclate. Cureaua și plicul sunt realizate din plastic 100% oceanic colectat în parteneriat cu #tide. Materialul #tide este creat din materiale plastice colectate din ocean, care sunt apoi descompuse în particulele lor de bază și apoi procesate, curățate și în cele din urmă mărunțite. În acest fel, brandul reutilizează același plastic, reducând impactul negativ al acestuia asupra planetei și contribuie la curățarea oceanelor, ajutând în același timp comunitățile locale cele mai afectate de poluarea oceanelor.

Iată cum comentează Bear Grylls seria revoluționară ECO:

 

Când vine vorba de reducerea daunelor aduse mediului, trebuie să fim schimbarea pe care dorim să o vedem. Sunt foarte mândru să lucrez cu Luminox la noul ceas din seria ECO, deschizând calea către un viitor fără plastic.

 

Luminox X Bear Grylls ECO 3720 NO PLANET B

 

Caracteristicile și construcția ceasului Luminox X Bear Grylls ECO 3720 "NO PLANET B"

Învelișul negru al ceasului Luminox are o dimensiune de 42 de milimetri. Pe spatele său se află un capac cu șurub pe care sunt gravate motto-urile "Every Second Counts" și "Never Give Up". Plicul are un luneta rotativă cu o scală de minute și un punct albastru la ora 12, care a fost acoperit cu Super-LumiNova. Cureaua neagră din interior prezintă inscripția "I Used To Be a Bottle". Indicii și acele prezintă retroiluminarea Luminox Light Technology verde și portocalie sub formă de tuburi.

 

Luminox X Bear Grylls ECO 3720 curea cu inscripție

 

La ora 9, este plasată inscripția "No Planet B", iar la ora 3 se află o dată a zilelor din lună. Cadranul este protejat împotriva deteriorării de o sticlă minerală întărită. O coroană portocalie decorată cu logo-ul este plasată în partea dreaptă a plicului. Ceasurile Luminox funcționează pe baza unei mișcări elvețiene cu cuarț cu o baterie care durează până la 50 de luni. Un grad de rezistență la apă de 20 ATM permite înotul și scufundările cu ceasul la îndemână.

 

Luminox X Bear Grylls ECO 3720 în apă


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.