Sternglas Hamburg Edition Hafen - un ceas inspirat de spiritul orașului maritim

Sternglas

Sternglas Hamburg Edition Hafen - un ceas inspirat de spiritul orașului maritim

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

30 aprilie 2024

Sternglas și-a extins populara linie Hamburg Edition cu modelul Hafen. Aceasta este o ediție specială de lux, iar numele său provine de la cuvântul "Hafen", care înseamnă "port" în limba germană. Numele surprinde bine spiritul maritim iconic al orașului Hamburg, reflectând în același timp bogata sa moștenire nautică.

 
  • Hamburg Edition Hafen este o ediție de lux a ceasului Sternglas inspirată de spiritul maritim al orașului Hamburg, reflectând bogata moștenire nautică a orașului.
  • Ceasul are un design simplu și atemporal, cu un cadran clasic, Super-LumiNova pe mâini și sticlă de safir pentru o vizibilitate excelentă.
  • Ceasul Hamburg Edition Hafen este dotat cu mișcarea Ronda 715 cu cronometru pentru ziua lunii, este limitat la 1.500 de exemplare și este disponibil cu diferite tipuri de curele - din piele sau nailon.
  • Pentru mai multe informații despre aceste ceasuri, vizitați blogul nostru.
 

Sternglas Hamburg Edition Hafen, ediție limitată la 1.500 de exemplare

Noul model Sternglas se distinge prin designul său simplu și atemporal. Este un exemplu tipic de eleganță hanseatică, potrivit pentru orice ocazie - atât pentru afaceri, cât și pentru cele mai puțin formale. La fel cum o geamandură asigură orientarea pe o mare agitată, noul model Sternglas face acest lucru într-un mod foarte grațios și elegant. Cadranul clasic și Super-LumiNova pe mâini asigură o lizibilitate optimă, chiar și în condiții de iluminare slabă. Ediția Hafen Hamburg Edition este un ceas excepțional, limitat la doar 1.500 de exemplare.

 

 Sternglas Hamburg Edition Hafen

 

Sticlă de safir și strat dublu anti-reflexie

Cadranul este protejat împotriva deteriorării de sticla de safir. Pentru a asigura o vizibilitate excelentă a cadranului, pe sticla de safir a fost aplicat un strat dublu antireflex. Cadranul cu inelul roșu și alb seamănă cu o geamandură de semnalizare printr-un cvartet de culori: alb, gri, roșu și antracit. Acestea sunt aceleași culori folosite pentru a marca canalul din mijloc, care indică cel mai adânc punct al bazinului portului Hamburg și marchează centrul culoarelor de navigație. Învelișul ceasului este realizat din oțel inoxidabil 316L. La fel ca toate ceasurile Sternglas, și acesta este rezistent la apă până la 5 ATM.

 

 Sternglas Hamburg Edition Hafen lifestyle

 

Fond de carcasă gravat Sternglas Hamburg Edition Hafen

Partea din spate a carcasei înșurubată a ceasului Sternglas este decorată cu o gravură detaliată care aduce un omagiu istoriei bogate și semnificative a portului: nava-container pe fundalul emblematic al orașului hanseatic simbolizează fuziunea dintre comerțul mondial tradițional și cel modern. Luneta acestui model este lustruită, în timp ce plicul și fundul carcasei sunt periate. Acest lucru face ca modelul Hamburg Edition Hafen să fie mai complex din punct de vedere vizual și să pară mai subțire decât predecesorii săi.

 

 Sternglas Hamburg Edition Hafen dekiel

 

Ceasul Sternglas Hamburg Edition Hafen: eleganță și funcționalitate.

Ceasul își bazează funcționarea pe mișcarea fiabilă cu cuarț Ronda 715 cu cronometru pentru ziua lunii. Acest mecanism asigură o durată de viață a bateriei de până la 60 de luni și o precizie de -10/+20 de secunde pe lună. Cu o înălțime redusă de doar 2,5 mm, calibrul 715 este motorul ideal pentru ceasul Sternglas Hamburg Edition Hafen. Modelul este disponibil cu o curea elegantă din piele italiană sau cu o curea sportivă din nailon de culoare portocalie.

 

 Sternglas Hamburg Edition Hafen na ręku


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.